1. Tiffany, Heather, Cody, Dylan, Dermot, Jordan, Taylor, Brittany, Wesley, Rumer, Scout, Cassidy, Zoe (ZOH), Chloe (KLOH), Max, Hunter, Kendall, Caitlin, Noah, Sascha, Morgan, Kyra, Ian, Lauren, Q-bert, and Phil. These are the names of the 26 kids of, for ten points, Brandine and what slack-jawed yokel from The Simpsons?
     Answer: CLETUS
  2. This album grew out of the artists' collaboration on "God Give Me Strength" for the film Grace of My Heart. Based on that song, they created an entire album of songs about lost love. The album's vocalist did his partner's song "I Just Don't Know What To Do With Myself" on his 1978 album Stiffs Live. For ten points, name this album, nominated for a Grammy for Best Pop Collaboration With Vocals, created by Burt Bacharach and Elvis Costello.
     Answer: PAINTED FROM MEMORY
  3. Along with George Blanda, Earl Morrall, and Jackie Slater, he’s the only NFL player to be active for 20 professional seasons. He stands second to Blanda in most games played with 282, but holds the record for most consecutive games played with 282. This defensive end’s longevity earned him four trips to the Super Bowl, but no rings to show for it, but he is best remembered for a 1964 incident which, after recovering a fumble, ran into the wrong end zone, earning two points for the other team. For ten points name this legendary defensive lineman, who played all 282 games with the Vikings.
     Answer: Jim MARSHALL
  4. All three of this artist¹s Number One pop songs have exactly eight words in their titles. Born Leslie Sebastian Charles in Trinidad, he took his stage name from a 1960 Rat Pack movie. After signing with such long-forgotten groups as Shades of Midnight and Dry Ice, he recorded his first American album, Suddenly, in 1984. For ten points name this artist, whose eight-word Number Ones include There¹ll be Sad Songs (To Make You Cry), Get Outta My Dreams, Get Into My Car, and Caribbean Queen (No More Love On The Run).
     Answer: Billy OCEAN
  5. Her first anchor job was as co-host of PM Magazine in Beaumont, Texas. After a promotion to the Dallas editon of the show, she beat out Maria Shriver for a spot on a New York City chat show, 2 on the Town. For ten points, name this entertainment reporter and Emmy-nominated talk show hostess, most famous for her partnership with John Tesh on Entertainment Tonight.
     Answer: Leeza GIBBONS
  6. "We do not think having a man inserted into an elephant¹s anus is funny." This was FOX's justification for rejecting this company¹s Super Bowl ad, which would depict a cage-cleaner being squashed by a pachyderm. The company had just two months to develop a new ad, which eventually finished a respectable third among new Super Bowl advertisers in USA Today's annual Ad Meter, this one featuring a daydreaming security guard. For ten points, name this Internet company, which bills itself as The Experienced Professional's Job Board.
     Answer: HOTJOBS.COM
  7. The pilot episode of this series, titled It's A Small World, featured Harry Shearer as Frankie Bennett, the best friend of the main character's brother, Paul Sullivan as the brother, and Casey Adams has the father. Airing on CBS for one season and ABC for five more, other minor co-stars included Ryan O'Neal as Tom Hamilton, another friend of the brother, and Majel Barrett as Gwen Rutherford, mother of Lumpy, one of the main character's pals. For ten points name the show, which starred Barbara Billingsley, Hugh Beaumont, Tony Dow, and Jerry Mathers as the title character.
     Answer: LEAVE IT TO BEAVER
  8. He is the only world heavyweight boxing champion to have a title reign that didn’t include a championship bout in the United States. In two successful defenses, he beat Jose Roman in Tokyo and Ken Norton in Venezuela. He won the title in Kingston, Jamaica from Joe Frazier, and lost the title almost two years later in Kinshasa, Zaire. For ten points name this boxer, born in 1949 in Marshall, Texas, who won his second world heavyweight title in the United States, over Michael Moorer in Las Vegas.
     Answer: George FOREMAN
  9. (AUDIO) Two Answers Required for this Audio tossup. For ten points, name that tune AND the artist.
     Answer: CONSULT AUDIO CUESHEET
  10. While waiting at the bus stop, one boy recounts a dream that turns out to be an alien visitation. Another boy sees his brother abducted by the aliens, but his rescue attempt is thwarted by the bus driver. The first boy, farting fire, refuses to believe he was abducted. The second boy uses the first as bait to contact the aliens. They arrive, return the second boy's brother, and give cows a device which gives them some control over humans. The first boy is taken away, but is returned after a night on the alien ship, where he gets pink eye from Scott Baio. All of this happens on, for ten points, what first episode of South Park?
     Answer: CARTMAN GETS AN ANAL PROBE (prompt on South Park)
  11. He pocketed his 200th career goal in his 255th game, second-fastest in NHL history behind Wayne Gretzky. Born in January 1957, this right wing holds the NHL record for most points by a right wing in a season with 147 in 1981-82, and scored 50 goals in 50 games the season before. A three-time winner of the Lady Byng Trophy, he was Stanley Cup MVP in 1982, the third of his team’s four consecutive Cup wins. For ten points name this player, inducted into the Hockey Hall of Fame in 1991, whose 573 career goals all came with the Islanders.
     Answer: Mike BOSSY
  12. Jeanne Moreau, Gerard Philipe, and Annette Vadim. Annette Bening, Colin Firth, and Meg Tilly. Glenn Close, John Malkovitch, and Michelle Pfeiffer. And most recently, Sarah Michelle Gellar, Ryan Phillippe, and Reese Witherspoon. These trios of actors have all played the leads in filmed adaptations of, for ten points, what 18th-century French novel by deLaclos?
     Answer: Les LIAISONS DANGEREUSES (also acc. DANGEROUS LIAISONS)
  13. I wish I had a dollar for every time I spent a dollar, because then I'd have all my money back. I hope that when I die, people will say of me: That guy sure owed me a lot of money. For mad scientists who keep brains in jars, here's a tip: why not add a slice of lemon to each jar, for freshness? One thing vampire children have to be taught early on is, don't run with a wooden stake. For ten points this is just a sample of what tome made famous on Saturday Night Live by Jack Handey?
     Answer: DEEP THOUGHTS
  14. He made his acting debut in the short-lived TV series The Young Lawyers, and played Jesus Christ in 1976's The Passover Plot. Moving behind the camera, he co-wrote Roadie and 9 1/2 Weeks, where he found his true calling. For ten points, name this director and master of softcore, whose work includes Two Moon Junction, Wild Orchid, and Red Shoe Diaries.
     Answer: Zalman KING
  15. The title character in this 1970 movie was bored on his life on Mount Olympus when he asked his father if he could take a vacation on Earth. Dad refused, but Son landed in midtown Manhattan via a lightning bolt. For the rest of the movie, he tangles with wrestling promoters, mobsters, and other gods sent by Zeus to bring him back to Olympus. The star of the film had his voice dubbed, while his last name was changed to Strong so it could fit on marquees. For ten points name this 1970 film, which featured a young Arnold Schwarzenegger as the title Greek god.
     Answer: HERCULES IN NEW YORK or HERCULES GOES BANANAS or HERCULES-THE MOVIE
  16. It was created by Earl Mitchell in the early 1900's as a handy snack for coal miners. Now available in vanilla and banana flavors, as well as its original chocolate, this snack's producer successfully sued an Atlanta restaurant in 1998 for trademark infringement, after the restaurant used the name for its ice cream dessert. When Jasper thawed out of the Kwik-E-Mart freezer on The Simpsons, he cited this snack as a "sign of the future." for ten points name this Southern delicacy, made by the Chattanooga Bakery, the original chocolate, marshmallow, and graham cracker sandwich.
     Answer: MOON PIE
  17. George Melford directed a Spanish-language version of this 1931 film, using the same sets and shooting at night after the A-list production had wrapped for the day. Melford's version is shot more imaginatively than Tod Browning's, but in the title role, Carlos Villarios lacks the charisma of his English-language counterpart, who changed his last name from Blasko to honor his Hungarian hometown. For ten points, name this film forever associated with Bela Lugosi.
     Answer: DRACULA
  18. As a 12-year old, he led his Westport, Connecticut, team to a world championship. His college's all-time leading goal scorer and former team captain, he led the Terriers to an NCAA title in 1995. For ten points, name this 1998 Hobie Baker Award winner from Boston University who has become a favorite for the Calder Trophy as the NHL's outstanding rookie this season with the Colorado Avalanche.
     Answer: Chris DRURY
  19. Byron Allen, who debuted on this TV show at age 18 in 1979, now hosts the syndicated series The Entertainers. Fred Willard does a steady stream of film and TV work. Mark Russell hosts a PBS special once every three months or so. Peter Billingsley quit acting in 1996 and is now a short-film director and writer. Skip Stephenson died in 1992. Sarah Purcell hasn't been seen since this George Schlatter-produced show went off the air in 1984. For ten points name this NBC human interest show, which focused on average Americans with offbeat professions, hobbies, and interests.
     Answer: REAL PEOPLE
  20. A floundering basketball team is so desperate for help, they'll hire anybody to change their luck. Enter an astrologer, who makes sure all the team members signs are compatible with their star's Pisces sign. For ten points identify this kitschy 1979 comedy with head coach Flip Wilson, astrologer Stockard Channing and star player Julius Erving, which for its final game took advantage of the Civic Arena's retractable roof.
     Answer: THE FISH THAT SAVED PITTSBURGH
  21. Quarterback, class president and all around jerk Rick Sanford rigs the Winter Ball elections to make his girlfriend Melissa queen and the film's title character king. The king, who claims to be good at science and fair at football, overcomes shyness around girls, a videotape of him dancing with a blow up doll, and a plum tuxedo to face down Steve and win the respect (if not the heart) of Melissa. So goes, for ten points, what film starring George C. Scott, Kathy Bates, James Van Der Beek as Rick, and newcomer Charlie Talbert in the title role?
     Answer: ANGUS